Home / Travel / Primul hotel Mercure din Romania, deschis oficial
Mercure Bucharest City Center 7

Primul hotel Mercure din Romania, deschis oficial

Mercure Bucharest City Center este primul hotel al brandului international, non-standardizat, de tip midscale Mercure, parte a grupului Accor, ce se deschide pe piata din Romania. Hotelul de 4 stele este operat de partenerul strategic al grupului Accor in regiune, Orbis Hotel Group. Mercure Bucharest City Center functioneaza din luna noiembrie a anului 2014 si a primit deja numeroase aprecieri favorabile din partea clientilor sai, fapt ce confirma succesul brandului Mercure pe piata locala.
Amplasat in inima Bucurestiului, intr-o zona incununata de istorie si arta, hotelul de 4 stele Mercure Bucharest City Center este  in apropiere de Ateneul Roman, de Calea Victoriei, precum si de Muzeul George Enescu. Prin arhitectura si designul de inspiratie muzicala, hotelul reflecta mostenirea artistica a marelui compozitor roman.
Cel mai elegant boutique hotel din centrul orasului Mercure Bucharest City Center ofera 114 camere confortabile, complet echipate, dintre care 27 de camere Privilege si un apartament. Camerele Privilege si apartamentul dispun de o serie de facilitati suplimentare, precum si de un design sofisticat si autentic. La primul etaj, Mercure ofera trei sali de conferinte cu lumina naturala, dotate cu echipamente si facilitati de ultima generatie. Pentru un confort sporit, Mercure Bucharest City Center pune la dispozitie 30 de locuri in parcarea subterana cu supraveghere video, precum si servicii premium de transfer aeroport-hotel.
Oaspetii Mercure isi pot rasfata gusturile in Symphony Bar & Restaurant, cu delicii oferite de micul dejun bufet complet, selectii rafinate de vinuri romanesti si preparate din bucataria internationala, cu amprenta locala. In timpul sezonului cald, restaurantul isi deschide terasa, aducand astfel o oaza de calm in centrul orasului.
Experienta aparte oferita de Mercure Bucharest City Center este completata de o selectie speciala de vinuri locale, sub marca “Flavours from the Cellar”. Selectia a fost realizata de reputatul somelier international Sergiu Nedelea si cuprinde 26 de vinuri, de la tipuri clasice pana la cele mai extravagante varietati locale.
Hotelul detinut de investitorul roman Dentotal Investment, este operat de Orbis Hotel Group, cel mai mare grup hotelier din Estul Europei si partenerul strategic al Accor in regiune.”Deschiderea oficiala a Mercure Bucharest City Center reflecta eforturile concentrate ale partilor implicate: Accor si Orbis Hotel Group, ce detin expertiza si servicii de neegalat in industrie, Garanti Bank Romania, care ne-a pus la dispozitie toate mijloacele necesare pentru a ne indeplini obiectivul, si echipa de profesionisti a hotelului, cei mai energici si entuziasti ambasadori ai brandului. Suntem mandri si increzatori ca detinem un produs excelent, cu o pozitionare unica si extraordinare oportunitati de dezvoltare.” a declarat Bogdan Dogariu, Administrator, Dentotal Investment.
Mercure Bucharest City Center 8
Orbis Hotel Group este cea mai mare retea hoteliera din Polonia si Europa de Est si unicul licentiator al brandurilor Accor in 16 tari din regiune, inclusiv Romania. Orbis detine peste 100 de hoteluri ce totalizeaza aproximativ 19.000 de camere. In Romania Orbis Hotel Group opereaza 7 hoteluri cu 1.334 de camere: 4 hoteluri Ibis, un hotel Pullman, un hotel Novotel si hotelul Mercure Bucharest City Center, recent inaugurat.
Deschiderea primului hotel Mercure in Bucuresti reprezinta un pas important, intrucat demonstreaza interesul grupului pentru piata locala, precum si oportunitatile sale de crestere. Datorita personalitatii autentice si mixului de servicii specifice, Mercure este unul dintre brandurile cu cel mai mare potential de dezvoltare. Pentru ca Romania este o piata cheie pentru Orbis si Accor, am stabilit aici o echipa manageriala experimentata, extrem de receptiva si autonoma, al carei scop este sa ofere sprijin activelor curente si sa valorifice oportunitatile viitoare de dezvoltare.” a declarat Gilles Clavie, Presedinte si CEO al Orbis Hotel Group.
Garanti Bank, una dintre cele mai inovative si dinamice banci de pe piata locala, parte a Garanti Group Romania, detinuta de Turkiye Garanti Bankasi (TGB), a doua cea mai mare banca privata din Turcia, a acordat investitorului Dentotal Investment imprumutul pentru construirea hotelului de 4 stele Mercure Bucharest City Center.
In primele patru luni de la deschidere, Mercure Bucharest City Center a atras clienti din segmentul de afaceri si de agrement, din Romania si de pe pietele din Vestul si Sudul Europei. Hotelul s-a bucurat de aprecieri excelente din partea clientilor, fiind deja listat in top 10 hoteluri din Bucuresti pe TripAdvisor, cea mai importanta platforma online dedicata turismului.
Pentru a-si consolida vizibilitatea la nivel international si a atrage clienti, Mercure Bucharest City Center foloseste instrumente digitale si platforme precum www.mercure.com, www.accorhotels.com, aplicatia mobila a Mercure, disponibila pe iOS si Android. Sistemul digital de rezervari ofera clientilor din intreaga lume o interfata prietenoasa ce asigura in permanenta cel mai bun pret garantat.
Reteaua Mercure cuprinde peste 700 de hoteluri in 52 de tari din intreaga lume, reprezinta o alternativa competitiva la hotelurile standardizate sau la cele locale independente.
Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lant de hoteluri din Polonia si Europa Centrala. Orbis cuprinde mai mult de 100 hoteluri si este singurul licentiator pentru toate brandurle Accor in 16 tari: Bosnia si Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia. Grupul are in total aproximativ 19.000 camere.
Hotelurile opereaza sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles si ibis budget. Aceste branduri, recunoscute in toata lumea, ofera servicii de calitate la diferite standarde, variind de la lux de cinci stele la unitati de o stea.

About Fulvia Meirosu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>